Algemeen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Gastouderbureau KidsMatch!

Zijn jullie op zoek naar een kleinschalige vorm van kinderopvang, met een vast en vertrouwd gezicht en persoonlijke zorg en aandacht? Dan sluit gastouderopvang misschien goed aan bij jullie wensen.

Of wil je graag de zorg van je eigen kinderen combineren met vanuit huis werken en zie je het werken met kinderen als een echte uitdaging? Dan is gastouder worden misschien wel iets voor jou!

Gastouderopvang vindt plaats in een huiselijke omgeving, waarbij maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar mogen worden opgevangen, inclusief eventuele eigen kinderen van de gastouder tot 10 jaar. Daarvan mogen er maximaal 5 kinderen tegelijk worden opgevangen als deze jonger zijn dan 4 jaar en maximaal 2 kinderen van 0 jaar.

Gastouderbureau KidsMatch kan jullie helpen bij het vinden van een gastouder of wanneer jullie een eigen gastouder hebben gevonden de opvang te formaliseren. Wanneer de gastouder staat ingeschreven bij een gastouderbureau komen jullie in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Hierbij ontvangen jullie een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten. Op de website van de belastingdienst www.toeslagen.nl kunnen jullie een proefberekening maken om uit te rekenen hoe hoog deze tegemoetkoming is.

Of wil je graag gastouder worden? Dan helpt Gastouderbureau KidsMatch je stap voor stap bij de inschrijvingsprocedure.

Het bemiddelingsgebied van Gastouderbureau KidsMatch strekt zich uit van Heemstede tot Alkmaar.

Gastouderbureau KidsMatch staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder het registratienummer 671475587.
In het LRK (https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl) kun je de inspectierapporten inzien van Gastouderbureau Kidsmatch, die jaarlijks worden afgenomen door de GGD en de aangesloten gastouders bij Gastouderbureau KidsMatch.